Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΣΥΝΑΣΤΡΙΑ ΖΩΔΙΩΝ - ΙΧΘΥΣ

ΙΧΘΥΣ


Ιχθύς με Κριό: Άτομο που ζει με ψευδαισθήσεις και όνειρα απατηλά αναζητά ρομαντικό που αγωνίζεται για δικό του όφελος. Αν του φερθείς καλά, θα σταματήσει να πίνει.
Ιχθύς με Ταύρο: Κλαψιάρης δέσμιος του έρωτα, κλειδωμένος στο κάστρο της αυτολύπησης για πολύ καιρό αναζητά κηδεμόνα με πρακτικό πλάνο και μυαλό για δύο. Θα φέρω σοκολάτα. Θα φέρεις μια πραγματική ζωή.
Ιχθύς με Δίδυμο: Εσωστρεφής μυστικοπαθής με ροπή στις λάθος επιλογές και την μπίρα αναζητά εξωστρεφή αλητήριο με μειωμένη συνείδηση και κλειδί εκκλησίας για μια ερωτική βραδιά που θα τελειώσει πριν βγει ο ήλιος.
Ιχθύς με Καρκίνο: Ειδικός στο ευγενικό πέσιμο που χρειάζεται να τον προσέχουν σαν τα μάτια τους αναζητά αξιαγάπητο φροντιστή με παλαβή αίσθηση του χιούμορ και διπλές κλειδαριές στην πόρτα. Τίποτα δεν είναι τέλειο. Αυτό πλησιάζει.
Ιχθύς με Λέων: Γλυκός αλλά ενοχλητικός ερημίτης με αρρωστημένη ανάγκη να τον χρειάζονται αναζητά θηρίο ανήμερο στο κέντρο της σκηνής, με σέξι σώμα και διάθεση για στιγμιαία ερωτική έλξη αλλά σχέση χωρίς μέλλον.
Ιχθύς με Παρθένο: Μονίμως χαμένος στο διάστημα αναβλητικός τύπος που τρέφεται με συναισθηματικό χάος, μπίρα και φιστίκια αναζητά άκρως διαφωτισμένο προγραμματιστή που τρέφεται με βρώμη, τηρεί τον προσκοπικό του όρκο και αναζητά μια πρόκληση. Τα αντίθετα έλκονται. Μπορεί να πάει καλά.
Ιχθύς με Ζυγό: Ανίατη περίπτωση εγκεφάλου με ερεθισμένο συκώτι και άγριες σεξουαλικές φαντασιώσεις αναζητά εκνευριστικό λεπτολόγο που δεν έχει φαντασία – και ούτε θέλει – και βάρβαρο στόμα για μια ενεργοπαθητική μονομαχία μέχρι θανάτου.
Ιχθύς με Σκορπιό: Αυταπατώμενο άτομο εθισμένο σε υποκατάστατα αναζητά εγωπαθές σεξομανή για σαδομαζοχιστικά παιχνίδια και αληθινή αγάπη.
Ιχθύς με Τοξότη: Ανισόρροπο αλλά τρυφερό ανθρώπινο χαλί να το πατήσεις σε μόνιμο τριπάκι αναζητά πολυταξιδεμένο πιλότο κρεβατιού με βρόμικες μπότες, για κρασί, ποίηση και μια καυτή συζήτηση περί σεξ και φιλοσοφίας.
Ιχθύς με Αιγόκερω: Υποτιμημένο άτομο που δεν έχει καταφέρει τίποτα στη ζωή του, με γκαρνταρόμπα από δεύτερο χέρι και ασορτί καρδιά αναζητά πολιτικά ορθό και κοινωνικά αποδεκτό απατεώνα για κρυφό ειδύλλιο που μπορεί να καταλήξει σε ανακάλυψη της αληθινής αγάπης.
Ιχθύς με Υδροχόο: Αυτοδίδακτος δοκιμαστής ναρκωτικών και ολιστικός θεραπευτής που σηκώνει τα χέρια ψηλά στην αγάπη αναζητά επαναστάτη που έχει χάσει την επαφή με τον έρωτα, λέει φανταστικά παραμύθια και του αρέσει να διαβάζει ρομαντικές ιστορίες.
Ιχθύς με Ιχθύ: Μυωπικός οραματιστής με συνταγή για μαγική μανιταρόσουπα αναζητά αυτοδίδακτο φαρμακοποιό που καταστράφηκε από το αλκοόλ, για εγκεφαλικό σεξ και θολά επόμενα πρωινά


Πηγή: www.e-karma.gr

2 σχόλια:

Neerie είπε...

aaahahahaah

"Αν του φερθείς καλά, θα σταματήσει να πίνει."


"Μονίμως χαμένος στο διάστημα αναβλητικός τύπος που τρέφεται με συναισθηματικό χάος, μπίρα και φιστίκια ..."

Αλλά το τελευταίο με τους 2 ιχθείς εν το πιο καλό!
:)

Neraida είπε...

Φιλενάδα,

προτιμώ να συνεχίσουμε τις μπυροποσίες :-P