Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΣΥΝΑΣΤΡΙΕΣ ΖΩΔΙΩΝ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΠΑΡΘΕΝΟΣ


Παρθένος με Κριό: Ανιδιοτελής βιβλιοφάγος που αναρωτιέται αν τελικά η ζωή είναι μόνο λογική και τάξη αναζητά απερίσκεπτο και άπορο ρεμάλι, για σεξ της μιας βραδιάς και τσεκάρισμα με την πραγματικότητα.
Παρθένος με Ταύρο: Επικριτικός και τελειομανής σφιχτοχέρης με μόνιμη δυσπεψία και μανία να καθαρίζει τουαλέτες αναζητά προσγειωμένο φιλαράκι για το σπίτι, που απολαμβάνει το φαγητό, την τηλεόραση και το ασφαλές σεξ. Αληθινή αγάπη εγγυημένη.
Παρθένος με Δίδυμο: Στερημένος από διασκέδαση ψιλολόγος που προτιμά να μιλάει για το σεξ αντί να το κάνει αναζητά παραλογιζόμενο φαφλατά με σειρά από αποτυχημένες σχέσεις για να τις εξετάσουν, να τις αναλύσουν και να ξεκατινιασθούν. Πραγματικό σεξ, προαιρετικό.
Παρθένος με Καρκίνο: Νευρόσπαστη νοσοκόμα που διψάει για ασφάλεια κι έχει φορητό φαρμακείο αναζητά καταπονημένο οσιομάρτυρα να τον υπηρετεί, να τον ταΐζει στο στόμα και να τον νταντεύει. Πιθανές αδελφές ψυχές.
Παρθένος με Λέων: Τελείως τέλειο άτομο με καλογραμμένο πενταετές πρόγραμμα αναζητά party animal που πιστεύει ότι οργάνωση σημαίνει να βρίσκεις τα κλειδιά του αυτοκινήτου, για μια απελπιστικά ασύμβατη , μίνι σχέση.
Παρθένος με Παρθένο: Μεθοδικός εργασιομανής με μόνιμο εξάνθημα αλλά χωρίς πετσάκια αναζητά όμοιό του για ατέλειωτη – αλλά ευγενική -κριτική, μεταμεσονύκτιες συζητήσεις για τα πλεονεκτήματα της χονδρικής αγοράς και ενδιαφέρουσες σεξουαλικές εξερευνήσεις. Ευτυχία εγγυημένη, αν δεν χαθεί σε ασήμαντες λεπτομέρειες.
Παρθένος με Ζυγό: Μονίμως αγχωμένο αναβλητικό άτομο με ντοκτορά στα γιατροσόφια και αγάπη για το σεξ, το σπίτι και τις σταθερές ώρες ύπνου αναζητά αδιόρθωτο ανούσιο γλεντζέ που δεν έχει ταίρι στην ακολασία, για καταδικασμένο στην αποτυχία ειδύλλιο.
Παρθένος με Σκορπιό: Ντροπαλό, τρυφερό και σοβαρά υποτιμημένο σκεύος ηδονής που μπορεί να καταστρέψει τα οικονομικά και να σου γυαλίζει στο μάτι αναζητά δύστροπο- αλλά ευαίσθητο – παιχταρά για να τον αποπλανήσει, να τον εκπλήξει και να τον στείλει στον σαρκικό παράδεισο.
Παρθένος με Τοξότη: Μονογαμικός σπιτόγατος με ταλέντο στην κουβεντούλα αναζητά ευρυζωνικό πρωταθλητή ειδυλλίων για να σχολιάζουν ασήμαντα πράγματα μέχρι την επόμενη χιλιετία. Πλάκα κάνω. Αυτό δεν θα κρατήσει ούτε μέχρι να μαζέψουν τα ορεκτικά.
Παρθένος με Αιγόκερω: Φρικιό της καθαριότητας με παιδικό πρόσωπο και υπολογιστικό μυαλό που λατρεύει τους μεγάλους τραπεζικούς λογαριασμούς αναζητά αψεγάδιαστο, κούλ συγκροτημένο επαγγελματία που αναρριχάται στην ιεραρχία , για ένα καταπληκτικό ρομάντζο, ευγενικές διαφωνίες και μέλλον από ατόφιο χρυσάφι.
Παρθένος με Υδροχόο: Σχολαστικός αρωγός φροντίδας με αξιοπρεπή παπούτσια και ασορτί συμπεριφορά αναζητά ούφο με αόρατους φίλους, στρατιωτικές μπότες και συμπεριφορά επιβήτορα για μια σύντομη κούρσα.
Παρθένος με Ιχθύ: Λάτρης της οργάνωσης και της ρουτίνας με ανάγκη για ασφάλεια, αναζητά άτομο εθισμένο σε επιπόλαια ειδύλλια, χωρίς λεφτά, δουλειά και ελάχιστο μέλλον για να επενδύσει. Θεϊκό σεξ. Αβέβαιο επόμενο πρωινό.


Πηγή: www.e-karma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: