Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΣΥΝΑΣΤΡΙΕΣ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΚΑΡΚΙΝΟΣ


Καρκίνος με Κριό: Εξπέρ στις ερωτικές νουβέλες με σύνδρομο οσιομάρτυρα αναζητά πρόστυχο κατά συρροή αγαπητικό για απίστευτο σεξ και αβάσταχτο επόμενο πρωί.
Καρκίνος με Ταύρο: Σοβαρός κτητικός σπιτόγατος που μαγειρεύει εντός και εκτός κρεβατοκάμαρας αναζητά σοβαρό, κτητικό προστάτη που λατρεύει το φαγητό. Αληθινή αγάπη και αισθησιακό σεξ εγγυημένα.
Καρκίνος με Δίδυμο: Κολλιτσίδας που λιμοκτονεί για αγάπη αναζητά παρτάκια ηδονιστή με πρότυπο το λαγό στα προκαταρκτικά και την ικανότητα να προκαλέσει σοβαρή συναισθηματική ζημιά σε ένα ήδη σμπαραλιασμένο Εγώ.
Καρκίνος με Καρκίνο: Χτυπημένος από ημικρανίες έγκλειστος λόγω Οιδιπόδειου συμπλέγματος αναζητά γκρινιάρη υποχόνδριο για μια ζωή από κρίση σε κρίση. Όποιος αυτοκτονήσει πρώτος κερδίζει.
Καρκίνος με Λέων: Ντροπαλός αλλά αισθησιακός οικονόμος με στολή Γαλλίδας καμαριέρας αναζητά ανυπότακτο τεκνό για να το λατρεύει, να το υπηρετεί και να του δίνει τα χαστουκάκια του όπως τα θέλει. Η τέλεια σχέση αφέντη – δούλου, αλλά μάντεψε ποιος είναι το αφεντικό.
Καρκίνος με Παρθένο: Ευέξαπτος, κυκλοθυμικός και ύπουλος χειραγωγός αναζητά ευέξαπτο, επικριτικό και μονίμως τσατισμένο σύντροφο για υπέροχο σεξ και αληθινή στοργή. Για αληθινή αγάπη, χρειάζεται μάλλον πολλή προσπάθεια.
Καρκίνος με Ζυγό: Αξιοθρήνητος αμνός έτοιμος για σφαγή με μαζοχιστικές τάσεις αναζητά ματαιόδοξο, επιπόλαιο εραστή με δικό του θυσιαστήριο και μεγάλη προθυμία.
Καρκίνος με Σκορπιό: Επαγγελματίας οσιομάρτυρας αναζητά σέξι σαν αμαρτία σύντροφο που λατρεύει την εκδίκηση χωρίς λόγο.
Καρκίνος με Τοξότη: Ταξιδοφοβικός μαμόθρεφτος που κινείται πλαγίως και μουρμουρίζει διαρκώς αναζητά σύντροφο που τα λέει έξω απ’ τα δόντια κι έχει δωρεάν χιλιόμετρα για άπειρα ταξίδια, για μια ενδιαφέρουσα αλλά μάταιη απόπειρα σχέσης.
Καρκίνος με Αιγόκερω: Συναισθηματικά ανώριμος αλλά χαριτωμένος υποχόνδριος επιρρεπής σε κρίσεις πανικού και θανατερές φαντασιώσεις αναζητά γονική φιγούρα που ενδιαφέρεται για κυριαρχία, υποταγή και εξευτελισμό. Κούλ σεξ.
Καρκίνος με Υδροχόο: Συλλέκτης άχρηστος μπιχλιμπιδιών με σοβαρά διαταραγμένη άποψη περί των σχέσεων αναζητά τύπο τρελοεπιστήμονα με δικό του εργαστήριο, για υπέρτατες παρεξηγήσεις και σεξ που μπορεί να παγώσει μέχρι και πιγκουίνο.
Καρκίνος με Ιχθύ: Αποπνικτικά στοργικό άτομο με κλίση στα εγκόσμια και βραβευμένο για την καλύτερη συνταγή κοτόσουπας αναζητά αργόσχολο, ανεύθυνο πλάσμα με αυταπάτες και μεγάλα όνειρα για να το θηλάσει, να το προστατέψει και να το αγαπήσει.




Πηγή : www.e-karma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: