Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΣΥΝΑΣΤΡΙΑ ΖΩΔΙΩΝ - ΤΟΞΟΤΗΣ

ΤΟΞΟΤΗΣ


Τοξότης με Κριό: Ανεξάρτητος ονειροπόλος με μίλια για δωρεάν πτήσεις μιας ολόκληρης ζωής και πάθος για λογομαχίες, σεξ και ροκ εν Ρολ αναζητά αθεράπευτα ρομαντικό άτομο με πολλά νεύρα και φετίχ το σεξ σε αεροπλάνο, για μια ζωή ασταμάτητης αγάπης, τσακωμού, κουτουπώματος και γέλιου.
Τοξότης με Ταύρο: Πολυλογού, απελευθερωμένη μηχανή του σεξ χωρίς δεσμεύσεις στη ζωή και στους τραπεζικούς λογαριασμούς αναζητά λιγομίλητο κατσούφη που κάνει τα λεφτά μασούρι και δεν ανέχεται τον αυθορμητισμό, για ένα ραντεβού πιο βαρετό κι από επικήδειο.
Τοξότης με Δίδυμο: Πολυλογάς που δεν χάνει πάρτι και του οποίου η αίσθηση της περιπέτειας περιορίζεται στο σεξ κάτω από τη λάμπα του δρόμου αναζητά θεληματικό φαφλατά για οκτώ ή εννιά γρήγορα και ένα σύντομο αντίο. Θα μείνουμε για πάντα φίλοι.
Τοξότης με Καρκίνο: Σχεσοφοβικός με τρέλα για ταξίδια, γνωστός για το σαγηνευτικό χαμόγελο και τα ωμά σχόλιά του αναζητά έγκλειστο στο καβούκι του με χρόνια κλάψα για να τον εξοργίσει, να τον σκουντήσει και να τον γκρεμίσει από αυτό το συναισθηματικό σκοινί.
Τοξότης με Λέων: Ενθουσιώδης, ευχάριστος και απίστευτα περιπετειώδης αισιόδοξος αναζητά καλοφτιαγμένο και λαμπερό τρελάρα για να συμπρωταγωνιστήσουν σε αληθινή ερωτική υπερπαραγωγή που θα σπάσει ταμεία. Μαζί θα κατακτήσουν τον κόσμο.
Τοξότης με Παρθένο: Γεννημένος τζογαδόρος της ζωής που αγοράζει εσώρουχα αντί να τα πλένει και πιστεύει στη Θεωρία του Χάους και σε αμπελοφιλοσοφίες που δεν οδηγούν πουθενά απολύτως αναζητά σοβαρό, τυπικότατο μανιακό με την καθαριότητα και με έλκος από φριχτό σεξ της μισής βραδιάς. Μπορεί να τελειώσει πριν βγάλεις τις κάλτσες σου.
Τοξότης με Ζυγό: Σαλταρισμένος με ακόρεστη όρεξη για περιπλανήσεις σεξουαλικού επιπέδου αναζητά όμορφο ονειροπόλο με καθρέφτη στο ταβάνι, αχαλίνωτη φαντασία και μακρύ λουρί. Αυτό μπορεί να είναι η αρχή μιας μόνιμης σχέσης.
Τοξότης με Σκορπιό: Ανέμελος αλητάκος, φιλικός σαν κουτάβι και συνήθως πρόσχαρος αναζητά ανατριχιαστικό ανδρείκελο με ψυχρή όψη και σκληρή συμπεριφορά για φριχτό αλλα καυτό σεξ της μιας βραδιάς. Μη μου τηλεφωνήσεις και δεν θα σου τηλεφωνήσω ούτε εγώ.
Τοξότης με Αιγόκερω: Καραγκιόζης που πηδάει στο κρεβάτι περιφρονώντας συμβατικότητες, ευπρέπειες και τι θα πουν οι γείτονες αναζητά συντηρητικό εργασιομανή που θεωρεί ότι το γέλιο είναι η καταστροφή μιας σοβαρής συζήτησης ενώ το γέλιο στο κρεβάτι ιεροσυλία, για μια περιπέτεια για δυνατά νεύρα. Άγριες διαφωνίες, τεράστιος αναστεναγμός ανακούφισης όταν τελειώσει.
Τοξότης με Υδροχόο: Full time κωμικός και part time φιλόσοφος που γοητεύεται από το μυαλό, την ποικιλία και την προθυμία αναζητά κεφάτο ούφο με ερωτική φαντασία πέρα από τα όρια του διαστήματος, για μια ζωή με εξερευνήσεις ,αγάπη , φιλία και απλά πολύ γέλιο.
Τοξότης με Ιχθύ: Χαριτωμένος κατεργάρης που έχει επιδερμική σχέση με τους όρους μονογαμία και για πάντα αναζητά μόνιμο θύμα λανθασμένων ερωτικών επιλογών που θεωρεί τις σχέσεις ζητήματα ζωής και θανάτου. Καυτό, παράδοξο και καταδικασμένο από το πρώτο «γεια».

Πηγή: www.e-karma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: