Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΣΥΝΑΣΤΡΙΑ ΖΩΔΙΩΝ - ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ


Αιγόκερως με Κριό: Μεγαλομεγιστάνας με τόνους αυτοπεποίθησης και ασορτί εγωισμό αναζητά αλαζόνα με άγριες διαθέσεις για να παίξουν καυτές, ζωώδεις και επικίνδυνες κουτουλιές, με λιγότερες πιθανότητες για μόνιμη σχέση απ’ όσες έχει μια αγελάδα να βγει ζωντανή απ’ τα MacDonald’s.
Αιγόκερως με Ταύρο: Μονόχνοτος αλλά πνευματώδης σπαγκοραμμένος που έχει ξεχάσει που έθαψε τα μασούρια απ’ τα λεφτά αναζητά σταθερό συγκάτοικο με DVD μαγειρικής και ένα φτυάρι. Θα μαγειρεύουμε εντός κι εκτός κρεβατοκάμαρας και θα γίνουμε απίστευτα πλούσιοι.
Αιγόκερως με Δίδυμο: Ήρεμος, κούλ και συγκροτημένος στρέιτ άντρας με νοσηρή σεξουαλική περιέργεια αναζητάει συναισθηματικά ανισόρροπο πολυγαμικό όν για ένα τρομερά σύντομο μάθημα απόλυτης απελευθέρωσης.
Αιγόκερως με Καρκίνο: Απόμακρος αλλά πιστός ρεαλιστής που μπορεί να γίνει υπέροχος πατέρας και προσφέρει μεγάλη οικονομική ασφάλεια αναζητά ευάλωτο, συνεσταλμένο ερημίτη για να τον προστατέψει από το σκληρό φώς της ημέρας. Θεραπευτικό σεξ εγγυημένο.
Αιγόκερως με Λέων: Μελαγχολικός εσωστρεφής που βρίσκει τις απροκάλυπτες συναισθηματικές επιδείξεις πολύ, μα πάρα πολύ αηδιαστικές αναζητά ακαταμάχητο ρομαντικό με έφεση στα δημόσια μπαλαμουτιάσματα, για ένα ραντεβού από την κόλαση.
Αιγόκερως με Παρθένο: Εκ γενετής ηγέτης με ασημένιο κομπιουτεράκι ανάμεσα στις κατάλευκες οδοντοστοιχίες του αναζητά τακτικό άτομο με ταλέντο στο συγύρισμα και τις συζητήσεις, για ζευγάρωμα, πάντρεμα και μια ζωή μάλαμα.
Αιγόκερως με Ζυγό: Σοβαρός ατομιστής βουτηγμένος στο στάτους και στην ορθή κοινωνική συμπεριφορά αναζητά κουραστικό, ασήμαντο προικοθήρα με ηθική κουνελιού και διάσημο για τα δημόσια χαμουρέματά του για να τον χρησιμοποιήσει, να τον κακοποιήσει και να τον παρατήσει. Δεν χρειάζονται συγγνώμες , τα αισθήματα είναι αμοιβαία.
Αιγόκερως με Σκορπιό: Λογικός αλλά θερμόαιμος μεγαλοεπενδυτής με βαρβάτο πορτοφόλιο μετοχών και κρυφό φετίχ το σαδομαζοχιστικό σεξ αναζητά στριμμένο αλλά ευαίσθητο σκλάβο του σεξ για λίγες διαστροφές και αληθινή στοργή.
Αιγόκερως με Τοξότη: Γεννημένος απαισιόδοξος που έρχεται εύκολα σε δύσκολη θέση και πάσχει από την ψύχωση της μόνιμης σχέσης αναζητά μποέμ αγρίμι που φτιάχνεται με σεξουαλικούς μαραθώνιους για τσατάλιασμα νεύρων και μίνι ζευγάρωμα.
Αιγόκερως με Αιγόκερω: Μοναχικό διακεκριμένο στέλεχος της κοινωνίας που νιώθει μοναξιά στην κορυφή της αναζητά συγχώνευση με μεγαλοεπενδυτή που διαθέτει καρδιά από πέτρα. Δείχνουν συμβατοί αλλά καταρρέουν γρηγορότερα απ’ ότι ο δείκτης Nasdaq μετά τον Enron.
Αιγόκερως με Υδροχόο: Επαγγελματίας επιτυχημένος , γεννημένος με πενταετές σχέδιο στο ένα χέρι και το Palm Pilot στο άλλο αναζητά εκκεντρικό και απρόβλεπτο παλαβιάρη που δεν μπορεί να σκεφτεί τι θα μαγειρέψει για το βράδυ και δεν θα ήταν στο σπίτι να το φτιάξει έτσι κι αλλιώς. Χωρίς σεξ. Χωρίς πλάκα. Με τίποτα.
Αιγόκερως με Ιχθύ: Στωικός εργασιομανής με αξιόλογη προσωπικότητα και σταθερό εισόδημα αναζητά ευπροσάρμοστο ονειροπόλο με καλή ψυχή για εμπιστοσύνη, αγάπη, χιούμορ και μιαν άνετη ζωή.

Πηγή: www.e-karma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: