Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΣΥΝΑΣΤΡΙΕΣ ΖΩΔΙΩΝ - ΔΙΔΥΜΟΙ

ΔΙΔΥΜΟΣ


Δίδυμος με Κριό: Βασιλιάς της άχρηστης πληροφορίας με μάστερ στις σαρκικές γνώσεις αναζητά αδίστακτη γλωσσοκοπάνα με ακόρεστες σεξουαλικές ορέξεις για απίστευτο σεξ και συναρπαστικές συζητήσεις μετά.
Δίδυμος με Ταύρο: Αχαλίνωτος σχιζοφρενής έτοιμος να πεθάνει από βαρεμάρα αναζητά κτητικό αργοκίνητο σπασίκλα με αναιμία, για να τον πηδήξει να τον μπερδέψει, να τον παρατήσει και να τον ξεχάσει.
Δίδυμος με Δίδυμο: Πωρωμένος με το chat, που βρήκε τον Έλβις ζωντανό αναζητά απελευθερωμένο δανδή με κινητό, για ανταλλαγή ευφυέστατων σεξουαλικών υπονοουμένων και σοβαρό, μόνιμο σεξ της μιας βραδιάς.
Δίδυμος με Καρκίνο: Επιπόλαιος αλλά τρισχαριτωμένος φλερτάκιας που ζει για τη φιλία, τη διασκέδαση και ειδύλλια κατά συρροή αναζητά μπακούρι με τάσεις συναισθηματικής προσκόλλησης για διήμερη σχέση που θα του φανεί σαν δύο ολόκληρες ζωές.
Δίδυμος με Λέων: Μελλοντικός κάτοχος του Πούλιτζερ που δεν φοβάται την επιτυχία αναζητά χλιδάτο ρεμάλι για διασκέδαση, παιχνίδια, σοβαρό σεξ και μια ζωή – γιορτή της αγάπης.
Δίδυμος με Παρθένο: Υπερκινητικός με ειδικότητα στις λογομαχίες και τάση να αποφασίζει βιαστικά και να τα παραλέει αναζητά άτομο με αυστηρό πρόγραμμα και ξεσκονόπανο για να σπάσουν το ρεκόρ Γκίνες στο Πιο Γρήγορο Ραντεβού Στην Ιστορία.
Δίδυμος με Ζυγό: Αδέσμευτο κάθαρμα με πολλαπλές προσωπικότητες, συμπεριφορά «ζήσε για τη μέρα» και ακριβά γούστα αναζητά shopaholic λάτρη του στυλ και της πολυτέλειας με κορμί φτιαγμένο για αμαρτίες. Για πάντα μαζί.
Δίδυμος με Σκορπιό: Πρωταθλητής στις λογομαχίες με τάση να ξεπερνάει τα όρια αναζητά μυστηριώδη άγνωστο με δηλητηριώδη έφεση στα αμοιβαία συναισθηματικά εγκλήματα και το απίστευτα καυτό σεξ.
Δίδυμος με Τοξότη: Ξεροκέφαλος, πολυλογάς και ψυχή του πάρτι που τρελαίνεται να δίνει συμβουλές αναζητά πομπώδη φιλόσοφο της πολυθρόνας για μαραθώνιους συζητήσεων, καθόλου σεξ και προφορικές μονομαχίες μέχρι θανάτου.
Δίδυμος με Αιγόκερω: Αξιαγάπητος απατεώνας που τινάζει την μπάνκα και το κρεβάτι στον αέρα αναζητά στενόμυαλο συντηρητικό, που μέσα του ικετεύει για περιπέτεια και σεξουαλικά παιχνίδια. Μπορεί να είναι η αρχή μιας υπέροχης φιλίας.
Δίδυμος με Υδροχόο: Μάγος της απόδρασης με ανεξάντλητη ενέργεια αναζητά καλόβολο παιδί με μαλλιά από νύχτα τρόμου και κίνκι λίμπιντο για ατέλειωτα γέλια, εκπλήξεις και αγάπη που ποτέ δεν πεθαίνει.
Δίδυμος με Ιχθύ: Ανισόρροπος κουφιοκέφαλος με κατακερματισμένο παρελθόν και αμφίβολο μέλλον αναζητά αφελές άτομο με τάσεις φυγής και μηδέν αυτοεκτίμηση για τα λεφτά του ενοικίου και της βενζίνης και κανένα γρήγορο στις 2 πμ.


Πηγή : www.e-karma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: