Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΣΥΝΑΣΤΡΙΑ ΖΩΔΙΩΝ - ΛΕΩΝ

ΛΕΩΝ


Λέων με Κριό: Αγριόγατα που λυσσάει για ήλιο και διασκέδαση αναζητά κεφάτο σύντροφο που διψάει για περιπέτεια, αυθόρμητο παθιασμένο σέξ, μάχες για κυριαρχία, φανταστικούς καβγάδες και αληθινή αγάπη.
Λέων με Ταύρο: Τζαζεμένη γάτα της ζούγκλας με καλό χιούμορ και μηδέν μετρητό αναζητά αγέλαστο άτομο ριζωμένο στον καναπέ, με εξωφρενικούς τραπεζικούς λογαριασμούς και ζήλια μανιακού, για ένα ειδύλλιο όλο φωτιά.
Λέων με Δίδυμο: Party animal με φοβερή κλίση στη μοιχεία αναζητά εμφανίσιμο αλλα κακό σύντροφο με ταλέντο στη στιγμιαία σεξουαλική ικανοποίηση. Κέφι, πόθος, γέλια εγγυημένα.
Λέων με Καρκίνο: Πολύ σέξι για το σύμπαν πρωτόγονο ον με όνειρο να κατακτήσει τον κόσμο αναζητά το όμοιό του για το πιο καυτό σεξ στη Σαχάρα. Μόνιμη συνεργασία πιθανή αν ανταλλάξουμε θέσεις.
Λέων με Παρθένο: Εγωισταράς τρυπιοχέρης με υπερδραστήρια σεξουαλική ζωή που μουλιάζει ανταλλακτικά αυτοκινήτου στην μπανιέρα αναζητά μικροβιοφοβικό άτομο που κλείνεται σπίτι και τα ζεί όλα στο μυαλό του, για μερικές εβδομάδες έντασης και ένα χωρισμό βγαλμένο απ’ την κόλαση.
Λέων με Ζυγό: Κακομαθημένο τρελόπαιδο με μόνιμες κάψες εφήβου αναζητά εθισμένο στα ρομάντζα με μόνιμη ανάγκη να λύνει τα προβλήματα συζητώντας. Απίστευτα καυτό σεξ, οπότε τι χρειάζονται οι συζητήσεις;
Λέων Με Σκορπιό: Μεγαλοπρεπές τέρας χωρίς ίχνος ταπεινοφροσύνης και μια ατζέντα όλο φίλους αναζητά σέξι αλλά συναισθηματικά καταπιεστικό κυνικό για ζωώδες σεξ, μεταμεσονύχτια εκδίκηση και σύντομο αλλά πρωτόγονο ειδύλλιο.
Λέων με Τοξότη: Η «Αυτού Μεγαλειοτάτης Κοιτάξτε Με», με τάση για υπερβολές και άγριες περιπέτειες αναζητά γελωτοποιό της Αυλής με ατέλειωτες ατάκες και κτηνώδη σεξουαλική πείνα. Όλος ο κόσμος είναι μια σκηνή. Ας παίξουμε!
Λέων με Αιγόκερω: Δεσποτικό άτομο που μαγειρεύει κάτω απ’ τα σεντόνια αναζητάει κυριαρχικό υπερεπιτυχημένο καριερίστα με λογαριασμό στην Ελβετία και βαρβάτη όρεξη. Καυτό ζευγάρωμα . Παγερό επόμενο πρωί.
Λέων με Υδροχόο: Τρελός για κομπλιμέντα ομορφονιός με παραδοσιακές απόψεις αναζητά ακτιβιστή που κάνει κηρύγματα, είναι παρανοϊκός και δεν μπορεί να χορέψει, για ενδιαφέρουσα αλλά αδιανόητη βραδιά.
Λέων με Ιχθύ: Προκλητικό αιλουροειδές με αδυναμία στον τόνο, αναζητά χάνο με πτερύγια μονίμως αποσυντονισμένα, να τον ταΐσει, να τσακωθούν και να τον καταστρέψει, ξανά και ξανά.

Πηγή : www.e-karma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: