Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΣΥΝΑΣΤΡΙΕΣ ΖΩΔΙΩΝ - ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΣΚΟΡΠΙΟΣ


Σκορπιός με Κριό: Ανυπόφορος γεροπαράξενος που ζει μόνο για το σεξ αναζητά ερεθισμένο ηδονιστή με κλίση στους μαραθώνιους σεξ και τα παιχνίδια εξουσίας, για πρωτόγονο, παθιασμένο και εξαιρετικά σύντομο ειδύλλιο.
Σκορπιός με Ταύρο: Ήσυχο αλλά φονικά εκδικητικό και εξουσιαστικό τέρας αναζητά επικριτικό και καχύποπτο αντιρρησία για μια σχέση – τιτανομαχία.
Σκορπιός με Δίδυμο: Σέξι αλλά καταστροφικό τζάνκι του κρεβατιού με αποπνικτικό στυλάκι αναζητά καυστικό ειδήμονα στις σχέσεις για αισθησιακό σεξ και ενδιαφέρουσα αλλά παράνομη σχέση.
Σκορπιός με Καρκίνο: Μυστικοπαθής κακιασμένος σε μόνιμο τριπάκι εξουσίας αναζητά ανασφαλή ερημίτη για αμοιβαία θυματοποίηση, εγκεφαλικά παιχνίδια και μια ζωή από κρίση σε κρίση. Και η μιζέρια θέλει την παρεούλα της. Πρόθυμος να μοιραστεί τα έξοδα θεραπείας.
Σκορπιός με Λέων: Ευέξαπτος κακομοίρης που προτιμά σκοτεινά μέρη, μυστικά ραντεβού και ελάχιστο κόσμο αναζητά σβούρα που ζει για τα μεγάλα φώτα και ένα κοινό, για μια τρομερή μάχη ισχύος. Αν ζήσουμε μέχρι το πρωί, κερνάω πρωινό.
Σκορπιός με Παρθένο: Γκρινιάρης κι ευέξαπτος γρουσούζης, ειδικός στο να ελέγχει τον κόσμο, αναζητά επικριτικό κι ευέξαπτο υποχόνδριο για αμοιβαίο προφορικό μαστίγωμα και εκπληκτικά ταιριαστό σεξ.
Σκορπιός με Ζυγό: Καυτός σαν τον πάγο εγκληματίας του σεξ με μεγάλη θηλιά και καταζητούμενος σε πολλές κρεβατοκάμαρες αναζητά παρέα για να κρεμαστούν μαζί – για καμιά ωρίτσα.
Σκορπιός με Σκορπιό: Ειδικός στο χορό των συναισθημάτων, με έξι πρώην και μαστίγιο αναζητά μελαγχολικό αγριάνθρωπο με συνδρομή ισόβια στο κανάλι των πορνό, για παιχνίδια και γλέντι όπως μόνο εμείς ξέρουμε. Στα κεντριά μας!
Σκορπιός με Τοξότη: Καχύποπτος πεσιμιστής που τα έχει μονίμως μαζεμένα αναζητά πρόσχαρο οπτιμιστή που πιστεύει ότι μια ελεύθερη σχέση θα έπρεπε να είναι η διέξοδος. Ενδιαφέρουσες μεταμεσονύκτιες συζητήσεις. Αισθησιακό – αλλά σύντομης διάρκειας – ερωτικό πάθος.
Σκορπιός με Αιγόκερω: Βαρύς και κακιασμένος γόης, με τον σεξουαλικό του θερμοστάτη κολλημένο στο γκριλ αναζητά σοβαρό και μετρημένο άτομο ειδικευμένο στο να βγάζει λεφτά, για σεξ μέχρις τελικής κόπωσης και σχέση απίστευτης διάρκειας.
Σκορπιός με Υδροχόο: Σαρκαστικός μέχρι χασμουρητού με χρυσό μετάλλιο στην τρομακτική συμπεριφορά αναζητά κλινική περίπτωση ατόμου πολύ απασχολημένου με τον εαυτό του για να πανικοβληθεί. Κίνκι σεξ, αναπάντεχη φιλία, μπορεί να περάσουν όμορφα.
Σκορπιός με Ιχθύ: Αδίστακτος αλλά παρεξηγημένος καταθλιπτικός με την επιθυμία να υποδουλώνει και να καταβροχθίζει αναζητά αφελή – αλλά ρομαντικό – μυστικιστή με συναισθηματική μαύρη τρύπα και τις δικές του αλυσίδες. Φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον.



Πηγή: www.e-karma.gr