Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου 2013

Ανέκδοτο

Τι σκατά κάνεις όλη μέρα;

Ο σύζυγος επιστρέφει στο σπίτι του από τη δουλειά και βρίσκει τα τρία του παιδιά στον κήπο, ακόμα με τις πυτζάμες τους, να παίζουν. Τριγύρω τους υπήρχαν άδεια κουτιά από φαγητό διασκορπισμένα σε όλον τον κήπο.

Η πόρτα του αυτοκινήτου της γυναίκας του ήταν ανοιχτή, καθώς επίσης και η πόρτα του σπιτιού και πουθενά ίχνος από τον σκύλο.

Μπαίνοντας στο σπίτι συνάντησε ακόμα μεγαλύτερη ακαταστασία.  Ένα φωτιστικό πεσμένο κάτω και το χαλί τσαλακωμένο και μαζεμένο πάνω στον τοίχο.

Στο σαλόνι η τηλεόραση ήταν αναμμένη και έπαιζε πολύ δυνατά σε ένα κανάλι με κινούμενα σχέδια και ο καναπές ήταν καλυμμένος με παιχνίδια και ρούχα.

Στην κουζίνα ο νεροχύτης ήταν γεμάτος κατσαρόλες, το πρωινό είχε χυθεί στα μάτια της κουζίνας, η πόρτα του ψυγείου ανοιχτή, τ φαγητό του σκύλου πεταμένο στο πάτωμα, κάτω από τραπέζι ένα σπασμένο ποτήρι κι ένας μικρός σωρός πίσω από την πόρτα.

Ανέβηκε αμέσως τη σκάλα παραμερίζοντας τις ντάνες από παιχνίδια και τους σωρούς από ρούχα, αναζητώντας τη γυναίκα του, τώρα πλέον ανήσυχος μήπως της συνέβαινε κάτι, μήπως αρρώστησε, μήπως έπαθε κάτι σοβαρό.

Όπως πήγαινε προς την κρεββατοκάμαρα πρόσεξε πώς έβγαινε νερό κάτω από την πόρτα του μπάνιου και μπαίνοντας είδε πετσέτες γεμάτες σαπούνια και ακόμα περισσότερα παιχνίδια στο πάτωμα, χιλιόμετρα από χαρτί υγείας ξετυλιγμένο και πεταμένο σε μια γωνιά και οδοντόκρεμα πάνω στον καθρέφτη και στους τοίχους.

Μπήκε τρέχοντας στην κρεββατοκάμαρα και βρήκε τη σύζυγό του χωμένη στο κρεββάτι με τις πυτζάμες, να διαβάζει 'ήρεμα ένα μυθιστόρημα.

Εκείνη τον κοίταξε, του χαμογέλασε και τον ρώτησε πώς ήταν η μέρα του.

Εκείνος την κοίταξε και αναμαλλιασμένος τη ρώτησε:
 
-Τι συνέβη εδώ πέρα ;  

Εκείνη του χαμογέλασε ξανά και του είπε:

- Θυμάσαι που κάθε φορά που επιστρέφεις από τη δουλειά με ρωτάς τι σκατά κάνω όλη μέρα ;

- Ναι, απάντησε αυτός. 
- Ε ΛΟΙΠΟΝ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΤA ΕΚΑΝΑ .

4 σχόλια:

Moonlight είπε...

Τζαι πέρκει να δουλεύκει τζιόλας πριν να κάμει τα σκατά ούλλα που κάμνει.

strovoliotis είπε...

Χμμμ, ισχύει και αντίστροφα; Για τα σκατά που κάνει ο άλλος *εκτός* σπιτιού;

Grouta Kleistologiou είπε...

@ Strovoliotis συνηθως τα σκατα που καμνει ο αλλος εκτος σπιθκιου εν τα αμφισβητει κανενας...
Ενω τα σκατα που καμνει μια μη εργαζομενη οικοκυρα αμφισβητούνται, πρωτίστως επειδη δεν αμείβεται γι αυτα :)

miathalassatamatiasu kratagera είπε...

αρεσκεις μου ρε νεραιδα!ητε με ποστ βαθυα υπαρξιακα ητε με ποστ τραλαλα-τραλαλα,παντα καταφερνεις να ακουετε ενα νοημα περα απο τις λεξεις!εννα συμφωνησω με την γρουτα τζιαι θα αναρωτηθω:ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΚΑΜΝΕΤΕ "ΕΚΤΟΣ"???????????????