Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Για σένα Πρίγκηπά μου!

12 σχόλια:

Menelaos Gkikas είπε...

πολύ συγκινητικό Νεράιδά μου το κομμάτι. γιαυτό είσαι η μπουμπού μου εσύ, με πολύ χαρά, όρεξη για παιχνίδι και κατακόκκινα μαγουλάκια!! να σε δώσω ένα φιλάκι?? το θέμα σου θυμίζει μάγια. θυμίζει μάγια αλλά με σπουδαίο επίλογο σε ανεπανάληπτα παραμύθια. άραγε ποιο είναι το παραμύθι που έχεις στο μυαλό σου?? και τι στοιχεία του παραπάνω κειμένου αξιοποιεί??? αυτό το μαύρο τριαντάφυλλο...χρώμα που υπερβαίνει το αντικείμενο και από το οποίο πηγάζει η σοφία, το πεπρωμένο, η τύχη αλλά και τα μυστικά. πολύ μας έχωσες σήμερα στα ζεστά καλή μου μπουμπού!!

Neraida είπε...

Το χει η παγερή νύχτα φαίνεται...
που με κάνει να αναζητάω παραμύθι, κουβερτούλα, αγκαλιά, ζεστή σοκολάτα, μαγικά.....

Τι μου ταιριάζει από αυτό το τραγούδι που ανακάλυψα απόψε;

Όλο... κάθε λέξη και η μουσική που με αγκαλιάζει ....

Menelaos Gkikas είπε...

υπέθεσε ο ευλογημένος από καταβολής κόσμου και από κατασκευής ανθρώπου, χωρίς να έχει την παραμικρή γνώση, ότι πρέπει να υπάρχει μάτι. τι να συνέβη άραγε...;)

Menelaos Gkikas είπε...

και ερχόμαστε τώρα να αντιμετωπίσουμε τη ζούγκλα της μαγείας ή τη μαγεία της ζούγκλας...

Menelaos Gkikas είπε...

πολύ το λάτρεψα το μηδέν στ' αστέρια. θες να σε στείλω κι εσένα εκεί?

Menelaos Gkikas είπε...

και όλα αυτά για ποιο λόγο?? ανταπόκριση είπε κάποιος. για να φθάσει η καρδιά σου στην κούλουρη. είδατε μήπως περίεργες συμπτώσεις???

Menelaos Gkikas είπε...

τι άλλο σημαίνει η έκφραση χρυσές δουλειές???

Menelaos Gkikas είπε...

δηλαδή να με καταλάβεις αυτό το πάρτο από τον έναν και πήγαινέ το στον άλλον, αυτή η μεταφορά, σίγουρα θα σε βάλει να σκεφτείς ότι παίζεται παιχνίδι...

Menelaos Gkikas είπε...

γιατί βρε κουτό τα έκρυψες? τι πατρονάρισμα είναι αυτό στο Φυγά??

Menelaos Gkikas είπε...

οι εικόνες είναι αυτές που πονούν. εικόνες που παραμένουν ως υπόσχεση, όπως λέει και η αγαπητή Γεωργία ανεξάρτητα από το θετικό ή το αρνητικό της εμπειρίας. είναι εκεί και για τα δύο και αν κοιτάξεις πίσω, ή αν αποθανατίσεις μόνο το στιγμιότυπο στις αρνητικές σου εμπειρίες, το μεταφέρεις αμείλικτα στο παρόν, στο μέλλον, στο παρελθόν, οποτεδήποτε, οπουδήποτε. αν σβήσουν οι εικόνες θα σβήσει και ο πόνος. και σε τελικό παρονομαστή, μήπως τελικά αυτή η εικόνα είναι και το ρόδο?? το σπουδαίο ρόδο....

Menelaos Gkikas είπε...

τι σέρβερ πούλησες στον κόσμο?? στο παρελθόν σου, στο παρόν σου και στο μέλλον σου??

Menelaos Gkikas είπε...

βέβαια θα έχεις υπόψη σου πως όσο πιο μεγάλα είναι τα αστέρια, τόσο περισσότερο χρειάζεσαι και το κατάλληλο μυαλό και εκεί δεν υπάρχουν χάρες. το μυαλό είναι αυτό που πριν από όλα τ'άλλα φθάνει στο φως!