Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Άμεση Ανάγκη για Τρόφιμα.

Ήρθε σήμερα αυτό το email από το "Βαγόνι αγάπης" - Φιλανθρωπικός οργανισμός

http://www.facebook.com/pages/Vagoni-Agapis-Charity-Organisation/69954764740

Το παραθέτω εδώ , ίσως μπορεί κάποιος να βοηθήσει.


Θερμή παράκληση

Όποιος γνωρίζει ψησταριές, εστιατόρια, μαγειρεία, παρακαλείται αν μπορεί να ρωτήσει κατά πόσο είναι δυνατόν να δίνουν ότι τους περισσεύει και δεν θα χρησιμοποιηθεί από τους ίδιους, για να προμηθεύουμε οικογένειες.
Η κατάσταση, ιδιαίτερα τώρα που το επίδομα τέκνου διακόπτεται για αρκετούς μήνες μέχρι να γίνει αναθεώρηση, είναι δραματική και οι αιτήσεις αυξάνονται σε βαθμό που σίγουρα δεν θα μπορούμε να ανταποκριθούμε με τρόφιμα.
Έρχονται αιτήσεις καθημερινά από σχολεία που βλέπουν παιδιά σε άθλιες συνθήκες, από λειτουργούς και από διάφορους οργανισμούς.
Πολλές οικογένειες κυριολεκτικά ζούσαν από τα λεφτά του επιδόματος και ήδη μας αναφέρουν ότι πεινούν και τα παιδιά χωρίς υπερβολή λιποθυμούν από την πείνα.
Επίσης αν γνωρίζουμε φούρνους και γαλακτοβιομηχανίες, να τους ζητήσουμε αν μπορούν να παρέχουν έστω και ένα μικρό αριθμό από τα προιόντα τους για να καλύπτεται ένα μέρος των περιπτώσεων τουλάχιστο με γάλα και ψωμί. Οσοι απ' εσας θελετε να βοηθησετε μπορειτε να μας φερετε τροφιμα για τις αμεσες αναγκες του Συνδεσμου για να μπορεσουμε και εμεις με την σειρα μας να βοηθησουμε σ'αυτη τη κρισιμη περιοδο τις οικογενειες που ζουν αυτη την κατασταση.
Σας ευχαριστουμε
Βαγονι Αγαπης
Τηλ 99622447, 99566039, 99586808

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Επίσης, όποιος θέλει και μπορεί να βοηθήσει, υπάρχουν άτομα του συνδέσμου σε υπεραγορές (στην Άλφαμεγα Έγκωμης που πάω εγώ τουλάχιστον, βλέπω) και μπορεί κάποιος να δώσει τρόφιμα για το Βαγόνι.

Μπράβο Νεράϊδα!

thalassamov είπε...

Μπράβο!!!
Αυτά είναι!!!