Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

Τι τρως;

Και μου έρχεται το email που ανάμεσα στα υπόλοιπα γράφει και τα πιο κάτω. Κι εγώ σκέφτομαι : Σίγουρα ο τύπος εν ταύρος!

Μέχρι τώρα, όταν έκανες μια ενδιαφέρουσα ερωτική γνωριμία, τι έψαχνες να μάθεις για να δεις αν ταιριάζεις με το συγκεκριμένο άτομο; Την πορεία της ζωής του, τις προτιμήσεις του, το ζώδιό του; Αυτό που θα έπρεπε να σε ενδιαφέρει πρώτα από όλα είναι τι είδους φαγητά τρώει, ισχυρίζεται ο νευρολόγος, ψυχολόγος και συγγραφέας Alan R. Hirsch, διευθυντής του Ιδρύματος Έρευνας και Θεραπείας της Όσφρησης και της Γεύσης. Σύμφωνα με τις πολύχρονες έρευνές του, οι προτιμήσεις μας στο φαγητό αντανακλούν την προσωπικότητά μας, τις συναισθηματικές μας ανάγκες και την ερωτική μας συμπεριφορά. Άρα σκόπιμο είναι να αρχίσεις να παρατηρείς προσεκτικά ποιες τροφές αρέσουν σε αυτόν/ή που σε ελκύει ερωτικά, για να καταλάβεις πιο εύκολα αν ταιριάζουν οι ερωτικές σας προσδοκίες. Καλού – κακού ρίξε μια ματιά και στις δικές σου διατροφικές συνήθειες, για να ανακαλύψεις τον δικό σου αληθινό εαυτό.


Εσύ τι τρως;

7 σχόλια:

Κόκος Κίττος είπε...

Μουττότσιουλλα.

Ιχθύς με ωροσκόπο Παρθένο και ανάδρομο Ερμή στην Αφροδίτη

Beatrix Kiddo είπε...

ωραίο!

ρε εν εχει πιο ωραίο πράμα να μπορείτε να τρώτε μαζί με τον γκομενο/α και να το απολαμβάνεται. αμαν εν ταιρκάζεται τζιαμέ τι να λέμε για παρακατω. Συμφωνώ και επαυξάνω

Ανώνυμος είπε...

σουβλάκια με μιλλούδαν, ζυγός με ωροσκόπο δίδυμο :)))

Mademoiselle Hyde είπε...

Fcuk κόρη Αμυ... Σουβλάκια με μιλλούδαν επίσης, ζυγός επίσης, ωροσκόπος υδροχόος όμως..... Ναι εν πολλά ωραίο να αρέσκουν τα ίδια φαγιά... Εμείς εν τα πολλοκαταφέρνουμεν η αλήθκεια ;p

ruth_less είπε...

Τρωω τα ουλλα!
Τι σημαινει γιατρε μου;;

Ταυρος με ωροσκοπο Λεοντα.

Neraida είπε...

Του/της αρέσουν τα ξινά; Ψάχνει για μια ερωτική σχέση διαρκείας (όχι απαραίτητα την πιο ποιοτική) και είναι πιστός τύπος.

Δείχνει προτίμηση στα αλμυρά; Τότε αναζητά την ασφάλεια και την ικανοποίηση των βασικών του/της ενστίκτων.

Τα γλυκά είναι σήμα κατατεθέν για τους φιλήδονους, τους τρυφερούς και τους χαδιάρηδες, που απολαμβάνουν τη ζωή και απεχθάνονται τη θλίψη.

Τα πικάντικα δείχνουν… και πικάντικες, περιπετειώδεις διαθέσεις, με την επισήμανση ότι αυτοί που τα προτιμούν έχουν ανάγκη και από καυτές προκλήσεις για να πάρουν μπρος. Δε φημίζονται όμως για τη σταθερότητά τους.

Θεόφιλος (όχι ο Βανδώρος) είπε...

Τρώω τυρόπιτα με λεμόνι και νουτέλλα μαζί με σως καγιέν.
Εσυγχίστηκα.