Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

Communicate...

... sometimes so easy.... and others  so difficult ...

9 σχόλια:

ruth_less είπε...

Μπορώ να σου γράψω έναν κατεβατό... λυπούμαι σε/μας/τους όμως...

Ένα μόνο: έχεις δίκιο.
Αν νοιώθεις ότι ρίχνεις αφκά πας τον τοίχο όμως... παραίτα. Ή κάμε καμμιάν ομελέττα.

Move on or fly away, σαν καλή νεράιδα
:)

Neraida είπε...

ruth less
φυλάω τα αυγά μου για να τα κοκκινήσω :-)

Προς το παρόν προσπαθώ να βρίσκω τρόπους επικοινωνίας. using my knowledge to succeed... some people call it manipulation but it doesn't sounds so nice.

Δεν ξέρω προς τα που θέλω να πετάξω... οπόταν κάμνω υπομονή πέρκει κάμει communicate το σύμπαν μαζί μου :-P

Unknown είπε...

εγω παλε που εν λυπουμαι κανενα... με οποιους εν μπορω να επικοινωνισω(μετα που 2-3 προσπαθειες)παραιτω τους.αν και τις περισσοτερες φορες το πραμα φαινετε που την πρωτη φορα...εν τζιαι κοφτει με να διαφωνουμε...το αντιθετο μαλιστα.φτανει να εσσιει ο αλλος τζινο το κατι που ητε σε γαληνευει ητε σε ιντρικαρει.βασικα αρεσκει μου πολλα να επικοινωνω...διαφωνοντας!!!

Fanypap είπε...

Ι agree!!This is the life!! Φιλάκια πολλά, καλό σου Πάσχα!!Καλή Ανάσταση γλυκιά μου!!Χαίρομαι που σε βρήκα, θα σε παρακολουθώ!!

Neraida είπε...

mia,
είναι φορές που κάποια άτομα μας ιντρικάρουν, επικοινωνούμε πιο βαθειά από την επιφάνεια, αναταράζουν την ψυχοσύνθεσή μας, κι όμως πάλι υπάρχουν θέματα επικοινωνίας. Γιατί για να γίνει όλη αυτή η ανακατωσούρα σημαίνει κάτι είναι διαφορετικό και νέο. Ενδιαφέρον το παιγνίδι!

Φανή!
Καλωσόρισες! Καλώς με βρήκες και σε βρήκα! Πρόσεξα ότι είσαι καλλιτεχνική φύση και θα διαβάσω το blog σου! Καλή Ανάσταση στις καρδιές μας και καλές δημιουργίες!

Ανώνυμος είπε...

εγώ πάλε ξέρεις τί εκατάλαβα; ότι τζιαι να φακκούμεν πάνω κάτω απόλυτη επικοινωνία με τον άλλο δεν θα υπάρξει ποτέ..ακόμα τζιαι να τον ξέρεις χρόνια ή να ζήσατε μαζί a quarter of a lifetime. Άρα τί κάνεις; Εγώ πάντα κάμνω τα εξής:
1. Μπλοκάρεις αυτά που δεν καταλαβαίνεις τζιαι παίζεις πελλόν.
2. Αγνοείς τις διαφορές, αγκαλιάζεις την σιωπή τζιαι βλέπεις το χάσμα ως κάτι διεγερτικό που δεν σου προκαλεί βαρεμάρα.
Φυσικά εγώ εν είμαι κανένας φιλόσοφος Νεράιδα μου στην καθημερινότητα τζιαι πάντα βλέπω τα ούλλα απλά.
Αφήνω τα ενδότερα για μένα τζιαι τις κόλλες που πετάσσω ποτζεί ποδά άμα γράφω. Τζιαι γιατί γράφω; γιατί απλά όπως είπα δεν είχα ποτέ το εκατό τα εκατό στην επικοινωνία. Μόνο κάτι στιγμές τζιαι τζιείνες μετρημένες στα δάκτυλα.
Καλώς σε βρήκα αν τζιαι δκιαβάζω σε τζιαιρό τωρά.
Εγώ εσταμάτησα να γράφω μπλογκ αλλά επειδή αρέσκομαι στο γράφειν θα επιμένω να παρενοχλώ μπλόγκερς :)
Καλημέρα

Neraida είπε...

Καλωσόρισες Dagger!

Το βρήσκω ιδιαίτερο που παρενόχλησες άμα σταμάτησες να είσαι μπλογκερ. Μπορεί να εν ένα είδος ιδιαίτερης επικοινωνίας.
Κι εγώ διαβάζω σε!

Ναι κι εγώ κάνω τα ίδια. Γράφω στο μπλογκ ή στις κόλλες μου και παιδεύω τον νου μου να καταλάβω την ανθρώπινη φύση και τις ανάγκες μας!

Εν πολλά ωραίον όμως! Γιατί ανοίγει η σκέψη μας. Για να το ευχαριστηθείς όμως πρέπει ήδη να βρεις τρόπους να καλύψεις τις ανάγκες σου. Να είσαι σε θέση να ... παίξεις...

Ανώνυμος είπε...

Καλώς σε βρήκα :)
Ξέρεις τί;
Να παίξεις για ποιό λόγο; Πάντα μου άρεσε να είμαι ξεκάθαρη.
Φυσικά αυτό δεν σου βγαίνει πάντα σε καλό. Απλά σκέψου πόσες φορές αφήνουμε τα ανείπωτα να μας διαλύσουν...ή απλά να μας στερήσουν αυτά που θέλαμε πάντα να είχαμε.
Αρκετά σε απασχόλησα όμως :) Σε ευχαριστώ για τον χώρο και Καλό σου Πάσχα αγαπημένη.

Neraida είπε...

Μου αρέσει η κουβεντούλα! Προφανώς!
Να παίξεις, εννοώ να μπεις στο παιγνίδι της επικοινωνίας. Ναι κι εγώ έχω το θεματάκι μου με το να είμαι ξεκάθαρη. Με πιάνει πανικός με τα μπλεγμένα.

Απλά καμοιά φορά άμα μπούμε στη διαδικασία να κατανοήσουμε τι θέλουμε εμείς και τι λέει ότι θέλει ο άλλος, τότε θα βρούμε τον τρόπο να εκφράσουμε σωστά αυτό που θέλουμε.