Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Ρεζιλίκια

1. Που ήμουν στο λύκειο, άρεσκεν μου κάποιος της τρίτης λυκείου. Εγώ ήμουν στη δευτέρα λυκείου. Εθώρουν τον συνέχεια, επαραμιλουν, αλλα ήμουν πολλά ντροπαλή τζιαι εν ετολμούσα ουτε καν να του δείξω κάτι παραπανω. Τελικά μια φίλη μου είπεν του το, τζιαι εκανονίσαμε ένα διάλειμμα να του μιλήσω. Εστέκετουν κάπου. ευτυχώς είχε στύλλον κοντά του. Εκρατήθηκα πάνω στον στύλλον για να μεν πέσω χαμαί που το τρέμουλλον.
Είπαμεν γεια, τι καμνεις, καλα εσύ. αυτά.
ε, εν εφκαίναν οι λέξεις. εμέναν ετρέχαν τα δρώματα που το αγχος. εκεινος μάλλον αδιαφορος. τζινον που εν θα ξεχασω είναι ποσο σφιχτά εκρατούσα το στύλλον.


2. Περσι, είχαμε ένα άτομο δικό μας στο νοσοκομείο και πήγα με τα αγόρια να τον δούμε. Ημουν πολλά αγχωμένη. Τζιαι εμουρμουρουν ( κυπραία φάουσα φάση ). Άντε, τελειώνετε, γλήορα αρκήσαμεν. τα χερια ανακατώνουνταν. επαρπατουν γλήορα γλήορα τζιαι... ούτε είδα το σκαλιν. έπεσα με τα μουτρα χαμαι. φαρδιά πλατεία. οι μιτσιοι επροσπαθούσαν να συγκρατήσουν το γέλιον τους τζιαι να με σηκώσουν.

3. Έναν καϊσιην που έπαθα τζιαι λαλώ το συχνά τζιαι περιπέζουν με χιχιχ ήταν μια φορά πριν χρόνια, όταν ήταν τα αγορια μου ακομα στο δημοτικό. Συνήθως έβγαινα απο το γκαράζ κι έστριβα αριστερα και τους έπαιρνα σχολείο. Άμα δεν θα τους έπαιρνα εγώ έστριβα δεξιά, σε λιγο ανέβαινα στο high way και πήγαινα δουλειά. Εκείνη τη μέρα είχε ένα φορτηγό στα αριστερά μου οπόταν, έστριψα δεξιά. Νυσταγμένη κι αφηρημένη, έβαλα τον αυτόματο πιλόττο και πήρα το δρόμο για τη δουλειά. Άμα έφκηκα στο high way, ακούω πίσω μου φωνές! οι μιτσιοί! εξέχασα να τους παρω σχολείο! για να μην τα πολυλογώ, έκανα 15 λεπτά για να στραφώ πίσω. Μα,,, να ξεχάσω τα μωρά;;;

4. έχω πολλά μικρά που αν τα γραφω δεν θα ειναι τίποτα σπουδαίο. ξεχνάω συχνά. πολλά μικρα ή σημαντικά. άσε. δράμα η κατασταση. κι επισης παθαίνω σαρδαμ. γκκκρ...

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

χαχαχα. Σχετικά με τον "έρωτα" σου στο λύκειο, εσύ έκαμες πράξη το ρητό που στύλλον - στύλλον άνεση! Απλά εν εμετακινήθηκες που τον πρώτο για να πάεις στο δεύτερο.

Neraida είπε...

@Heatjo axxaxaxaxaxaxaxa
ε... αφού εν είχεν άλλον στύλλον κοντά τζιαι ο άλλος εν εβοήθαν την κατάσταση :-)

Grouta είπε...

Νεραϊδα, λιη χρυσοσκονη βιταμινης Β12 θα σε βοηθησει με το θεμα της μνημης. Μιλω τζι εγω ας πουμε... που για να παω καπου καμνω τη διαδρομη... μεσω Λαμιας! γιατι παντα ξηαννω να στριψω!