Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Τα δικά μου 7

1. Το χειρότερο που μπορεί να μου κάνει κανείς είναι να μου πει: -Πες μου. - Σκέψου. - Πες 7 πράγματα δικά σου. - ποια είσαι; - Τι θέλεις. κτλ... Μπλοκάρω! απίστευτα! Εδώ και 3 μέρες είμαι μπλοκαρισμένη για το τι θα γράψω.

2. Με φωνάζουν Νεράιδα ακόμα και στην καθημερινότητά μου. Μου ήρθε το όνομα. Μου κόλλησε. Μου έδεσε και το νιώθω δικό μου. Εννοείτε ότι έχω σπίτι μου πολλά διακοσμητικά νεραϊδούλες, μαγικά ραβδάκια, μπουλουκάκια, κουκλίτσες, χρώματα.

3. Μου αρέσει το παραμύθι. Το λατρεύω. Ζω σε αυτό. Δεν μπορώ να ζήσω σε αυτό που λένε πολλοί πραγματικότητα κι εγώ το λέω απλά : Πρακτική πλευρά της ζωής. Πιστεύω στην ομορφιά μέσα μας. Πιστεύω στις άλλες πλευρές του εαυτού μας, στη δύναμη της ψυχής κτλ. Τόσο πολύ το αγαπώ το παραμύθι που έχω εκδόσει ήδη 3 παιδικά βιβλία. ( αυτό κάποιοι ήδη το ξέρετε ).

4. Κάτι που δεν ξέρει σχεδόν κανείς είναι ότι αυτό που με κάνει πραγματικά ευτυχισμένη είναι η τάξη. Όταν όλα ( πράγματα, συναισθήματα, έννοιες, καταστάσεις, άνθρωποι, σκέψεις, κτλ ) είναι στη θέση τους. Το κρύβω πραγματικά καλά ( οκ μη βλέπεις το χάος που επικρατεί γύρω μου. Ναι μην! μην κοιτάς είπα! ).

5. Έχω μια φοβία. Δεν μπορώ να μην ξέρω που πάω. Δεν αντέχω καμοια μεταβατική κατάσταση. Μου προκαλεί άγχος, χάνω τον έλεγχο.

6. Μου αρέσει να σιδερώνω. Λατρεύω να σιδερώνω. Ανταλλάζω το σιδέρωμα ... οχι όχι δεν ανταλλάζω δουλειές. Δεν είμαι η καλύτερη νοικοκυρά του κόσμου αλλά δεν αντέχω να με βοηθάνε στις δουλειές του σπιτιού. Είμαι έτοιμη να αρχίσω φωνές πχ αν κάποιος είναι στο χώρο μου κι αρχίζει να αγγίζει και να περιεργάζεται τα πράγματά μου. see but DON'T touch. Ίσως αυτό να έχει να κάνει με το ότι είμαι άτομο που επικοινωνώ με την αφή και την όραση κυρίως. ( ξέρω είπα πολλά σε αυτό το 6 αλλά έχεις μάθει ακόμα κάτι για μένα. Είμαι ζαβολιάρα ).

7. Είμαι μοναχικό άτομο. Πάντα βλέπω τη ζωή μου σαν ζωή Μου. τι θέλω να κάνω, τι θέλω να καταφέρω. Στα όνειρα ζωής συμπεριλαμβάνω μόνο τον εαυτό μου. Ναι υπάρχουν άτομα στη ζωή μου που αγαπώ μέχρι λατρεύω. Αλλά το θεωρώ ανέντιμο κι εγωιστικό στα Δικά μου όνειρα να εμπλέκω άλλα άτομα. Δεν έχω το δικαίωμα. Έχω θέματα με τα όρια.

ουφ θέλω να πω ακόμα κάτι... γκκκρρρ.... οκ Μπορεί να ξεχάσω το όνομά σου αλλά αποκλείεται να ξεχάσω την αστρολογική σου ανάλυση. Και κάποιες φορές με λεπτομέρειες... πχ Καρκίνος με αφροδίτη δίδυμο, άρη στον Υδροχόο κτλ κτλ κτλ

Βραβεία... χμμμ... προτιμώ κουβεντούλες ...

Invictus, You make my day, until the day που θα ξεχάσω , κάτι θα τρώω και θα πνιγώ που τα γέλια.

Neerie, Είμαι φανατική θαυμάστρια του μπλογκ σου, κι ας μην μου έδωσες βραβείο, κλαψ και σνιφ.

bestman, cheers man.

Anti-christos, I envy you ( με την καλή έννοια).

diasporos, Ευχαριστώ, δάσκαλε.

Αχάπαρη, είσαι πελλαμός.

Μάνα, είσαι όνομα και πράμα :-)

Καϊσούδι, It was so nice meeting you!

7 σχόλια:

Sike είπε...

Το 6!! Το 6 για αρχηγός!!

Ξαναμιλούμε ποννα σου πιάσουν το καλάθι με τα άπλυτα τζιαι πάρουν το σπίτι τους να σου τα πλύνουν.

Neraida είπε...

@Sike

Εν η μάνα μου που σε έπεψε να ποστάρεις;;;;

Μόνο με την ιδέα, εννα φκάλω σπιρούθκια.

Ανώνυμος είπε...

Για τα σπυρούθκια έshει ειδικές κρέμες. Ρέξε που ποτζί στης Lenis να ενημερωθείς :D

Neraida είπε...

@invictus

xaaxxaxaxaxaxa
επήα που την Λένη.

Επήρες με είδηση ότι είμαι φαγάνας τζιαι λήξισσα.

Ουφ! είπε...

δεν πιστεύκω στα ζώδια. θέλω να μου κάμεις την αστρολογική μου ανάλυση!!!

:-)

Neraida είπε...

xixixi Ουφ! Κλασσική ατάκα.

Κανείς δεν πιστεύει στα ζώδια αλλά όλοι είναι πρόθυμοι να ακουσουν την αστρολογική τους ανάλυση.


Στείλε μου ημερομηνία γεννήσεως και ώρα αν έχεις στο neraida.asteriou@gmail.com και θα την έχεις!

Neerie είπε...

το 4 τζαι το 6 γουάο!
τζι εγώ θέλω συσταρισμένες ξεκαθαρισμένες σκέψεις, θέσεις κλπ... γίνουμαι πολλα σπαστική σε τούτο τζαι θέλω το τζαι που τους άλλους
για την ακαταστασία σπίτι εν με ενοχλεί, εκτός αν (6) πιάσεις να μου συσταρίσεις!! τα νεύρα μου!!