Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΣΥΝΑΣΤΡΙΕΣ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΡΙΟΣ

ΚΡΙΟΣ

Κριός με Κριό: Τρελαμένος αλλά με καλές προθέσεις εγωμανής αναζητάει πιεστικό, ανταγωνιστικό σύντροφο για άγριο σεξ και καθημερινά φεστιβάλ ουρλιαχτών.
Κριός με Ταύρο: Παρτάκιας και ανώμαλος ατομιστής που δεν ξέρει να μαγειρεύει αναζητά αχώνευτο καλοφαγά με φετίχ τις σοκολάτες, για σεξ στο τραπέζι της κουζίνας. Φέρε το δικό σου γουόκ.
Κριός με Δίδυμο: Ανώριμος αλλά χαριτωμένος τρυπιοχέρης αναζητά σαλταρισμένο από το άγχος σύντροφο με εφηβική νοημοσύνη και καλό ιστορικό στις τράπεζες, για ζωή σαν Λούνα Παρκ και τακτικές συνουσίες.
Κριός με Καρκίνο: Υπερβολικά σίγουρο για τον εαυτό του αιώνιο μωρό στην κούνια με άκρως ραγισμένη καρδιά αναζητά ανασφαλή δουλοπρεπή τύπο για να του γκρινιάζει, να τον κατηγορεί και να τον βασανίζει.
Κριός με Λέων: Ειδικευμένος στις σεξουαλικές φωτιές αναζητά αλαζονικό party animal με υποκριτικό ταλέντο για να ζει απευθύνοντας διαταγές στα ανίδεα πλήθη. Απίστευτο σεξ. Αγάπη για πάντα.
Κριός με Παρθένο: Πρωταθλητής πολλαπλών οργασμών με γιγαντιαίο Εγώ αναζητά συνετό και μετρημένο παραπονιάρη για σχέση μιας βραδιάς στην κόλαση.
Κριός με Ζυγό: Πολύ ταλαιπωρημένος θερμοκέφαλος που έχει πάντα δίκιο (ειδικά όταν έχει άδικο) αναζητά ματαιόδοξο αποτυχημένο υπερόπτη, για υπέροχο σεξ και επιφανειακή – αλλά ουσιαστική – σχέση.
Κριός με Σκορπιό: Απελπιστικά αποτυχημένος στα ερωτικά αναζητά ζηλιάρη με εμμονή στα παιχνίδια, για σεξ πέρα από τα συνηθισμένα και ύπουλους συναισθηματικούς χειρισμούς. Αν σταματήσεις να μουγκρίζεις, θα προσπαθήσω να μην ουρλιάξω.
Κριός με Τοξότη: Φιλήδονος πολυλογάς που απολαμβάνει τη διασκέδαση αναζητά φλύαρο μέχρι αηδίας σύντροφο για ασυγκράτητο σεξ και παιχνίδια τύπου «μπορείς να σκαρφαλώσεις εδώ;»
Κριός με Αιγόκερω: Ανυπόμονος πλανόδιος συνηθισμένος σε στιγμιαία ικανοποίηση αναζητά υπεύθυνο δουλευταρά με μετρητό που ζεματάει και καρδιά από πάγο για να παίξουν κουταλιές και να κάνουν αβάσταχτα ειλικρινείς συζητήσεις.
Κριός με Υδροχόο: Σοβαρή μηχανή του σεξ με δικά της εξαρτήματα αναζητά διεστραμμένο αλλά άκακο ούφο για να σαχλαμαρίσουν λίγο και να ανταλλάξουν πολλές υποκριτικές κολακείες.
Κριός με Ιχθύ: Ατρόμητος ηγέτης με το κόμπλεξ του σωτήρα αναζητά συνεσταλμένο καταχραστή ουσιών για να τον αναμορφώσει, να τον εξουσιάσει και να τον καταδιώξει.


πηγή : www.e-karma.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: