Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΣΥΝΑΣΤΡΙΕΣ ΖΩΔΙΩΝ - ΖΥΓΟΣ

ΖΥΓΟΣ


Ζυγός με Κριό: Μανιακός με τα εγκεφαλικά παιχνίδια και τα μονοδιάστατα ρομάντζα αναζητά εγωπαθή που πάει γυρεύοντας για καβγά. Εγγυάται υπέροχο σεξ, τετριμμένες συζητήσεις και διασκέδαση μέχρι να μας τελειώσουν τα λεφτά.
Ζυγός με Ταύρο: Παθητικοεπιθετικός αλλά διπλωμάτης γλεντζές που συχνάζει στο σπίτι για ένα ντους, φαγητό στα όρθια κι ένα στα γρήγορα αναζητάει κολλημένο με τη μαγειρική που θεωρεί προσβλητικό το σεξ διάρκειας μικρότερης από τρίωρο. Ακούγεται καταδικασμένο αλλά αν τα βρούμε, μπορεί να είναι και έρωτας με τη δεύτερη ματιά.
Ζυγός με Δίδυμο: Υπερευαίσθητος παρτάκιας με ευφράδεια λόγου και πλατινένια Master Card αναζητά υπερκινητικό παρτάκια με μοτεράκι στο στόμα και διαθέσιμο πιστωτικό όριο για ζωή, έρωτα και πόθο σε μεγάλες ταχύτητες. Ευτυχία εγγυημένη.
Ζυγός με Καρκίνο: Τρυπιοχέρης λάτρης της πολυτέλειας , που είναι κολλημένος με τον έρωτα και χρειάζεται μια μαμά αναζητά σφιχτοχέρη με φιλόξενη ερωτική φωλιά, μεγάλο τραπεζικό λογαριασμό και ικανότητα να προσφέρει, να προσκολλάται και να προστατεύει, για ρομάντζο κλασικού κινηματογράφου, πακέτο με λουλούδια και σαμπάνιες.
Ζυγός με Λέων: Ισχυρογνώμων γλεντζές που έχει ανάγκη να τον τιμούν και να τον λατρεύουν αναζητά όμοιό του για να γυρίσουν το ρομάντζο επιστημονικής φαντασίας. Η σύγκρουση των Γιγαντιαίων Εγώ. Θα ευτυχίσουμε αν έχεις αρκετά λεφτά.
Ζυγός με Παρθένο: Οξύθυμος, αναποφάσιστος στρίγκλος που δεν ακούει καμία άποψη εκτός της δικής του αναζητά υποχόνδριο νευρωτικό που δεν αντιλαμβάνεται ότι οι διαφορετικές απόψεις υπάρχουν μόνο για να δημιουργούν μπερδεμένη, βαρετή, έως ανύπαρκτη επικοινωνία. Το μόνο σκληρό εδώ θα είναι οι καρδιές μας.
Ζυγός με Ζυγό: Ανήθικο άτομο που περνάει τη ζωή του στα εστιατόρια αναζητά εθισμένο στα ειδύλλια χωρίς αύριο με κατανόηση. Πρέπει να έχει δικό του καθρέφτη.
Ζυγός με Σκορπιό: Ματαιόδοξος υπερφίαλος με τάσεις αυτοκτονίας αναζητά σοβαρό σαν καρδιακό επεισόδιο αρχομανή για άκρως επικίνδυνη σχέση πίσω από το εργαστήρι τατουάζ.
Ζυγός με Τοξότη: Περιπλανώμενο ρεμάλι με εξαίσιο γούστο, άψογους τρόπους και κλίση στην επιτηδευμένη αγάπη αναζητά δραστήριο ρεμπεσκέ με άξεστους τρόπους, άσχετο στυλ και ροπή στο σεξ της ποσότητας αντί της ποιότητας για ψυχαγωγικό σεξ της μιας ώρας.
Ζυγός με Αιγόκερω: Εγωιστικό, κακομαθημένο τρελόπαιδο θα φτιαχτεί, θα στολιστεί και θα χορέψει τσιτσίδι για το σπόνσορα που είναι πρόθυμος να ξοδέψει συντηρητικό χρήμα και να μοιράσει φιλελεύθερα μπατσάκια.
Ζυγός με Υδροχόο: Ζωντανός και Πνευματώδης συνομιλητής που ανασαίνει έρωτα, ακούει Barry Mani low και πιστεύει ότι οι εραστές θα έπρεπε να είναι ενωμένοι στους γοφούς αναζητάει ερημίτη που προτιμάει τους ήχους του διαστήματος, τα μαστορέματα στο υπόγειο και τις χωριστές διακοπές.
Ζυγός με Ιχθύ: Γοητευτικός ατομιστής που παίζει με άντρες και γυναίκες και αρνείται να αποδεχθεί τη δύσκολη πλευρά της ζωής αναζητά ανιδιοτελή που παρατηρεί την ανθρωπότητα σε κατάσταση μέθης για μια σύντομη αλλά επώδυνη διατριβή στη ματαιότητα.

Πηγή: www.e-karma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: